Εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών & σχεδίων εαρινό εξάμηνο 2013-2014

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου των Εργαστηρίων Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών & Σχεδίων που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου 2013-2014.

Τα εργαστήρια απευθύνονται στους φοιτητές και τους πτυχιούχους όλων των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, 11:00 – 12:00 π.μ., στο χώρο του ισόγειου αμφιθεάτρου του Κέντρου Ερευνών, Συμβουλευτικής και Συστημάτων Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 1 Απριλίου 2014.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις διαδικασίες σύλληψης και ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, να μάθουν τις διαδικασίες επιχειρηματικού σχεδιασμού και να παρακινηθούν να αναπτύξουν δικές τους επιχειρηματικές ιδέες και δραστηριότητες, λαμβάνοντας υποστήριξη και καθοδήγηση από το προσωπικό της Μο.Κ.Ε.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά σχέδια που θα έχουν αναπτύξει και αυτοί που θα διακριθούν θα είναι οι δυνητικοί δικαιούχοι σε μελλοντικές εκδηλώσεις και δράσεις της Μο.Κ.Ε., όπως πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικές επισκέψεις, σχολεία επιχειρηματικότητας και προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας Νέων.

Πληροφορίες: Τηλέφωνο 2321049371, email: moke@teiser.gr

» Κατεβάστε την ανακοίνωση για περισσότερες πληροφορίες