Συμμετοχή του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας στο διαγωνισμό Καινοτόμων Επιχειρηματικών Ιδεών των φοιτητών των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της Βόρειας Ελλάδας

Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας θα λάβει μέρος στο Διαγωνισμό Καινοτόμων Επιχειρηματικών Ιδεών των φοιτητών των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για πρώτη φορά το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ως μία κοινή εκδήλωση των Μονάδων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε.) των Ιδρυμάτων αυτών.

Ειδικότερα, οι Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό προέρχονται από τα εξής Ιδρύματα: ΤΕΙ Θεσσαλίας, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Α.Π.Θ., Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Συνολικά θα διαγωνιστούν 13 ομάδες. Από το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας θα διαγωνιστούν 2 ομάδες, που αναδείχτηκαν έπειτα από εσωτερικό διαγωνισμό, που αποτέλεσε την τελική φάση των Εργαστηρίων Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών & Σχεδίων που διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας κάθε εξάμηνο:

  • Νικολέττα Σεφεριάδου και Βικτορία Παυλίδου: «Skinsolution, Κρέμες προσώπου από σταφυλοκουκουτσέλαιο»
  • Νικόλαος Χατζημπεντέλης: «Υπηρεσίες live video streaming»

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρες 13:00 - 16:00, στην αίθουσα Regency Ballroom του ξενοδοχείου HYATT στη Θεσσαλονίκη (13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας, τηλ. 2310401234), ως μέρος του επιχειρηματικού πολύ-συνεδρίου MONEY SHOW.

Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.